Vil du leje din sejlbåd ud

Har du en båd som du overvejer at leje ud, måske fordi den ikke bliver brugt så meget som ønsket, og ligger i havnen store dele af året, eller det kunne være rart med en supplerende indtægt til udgifterne til båden? Så er Bådudlejning Danmark klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder forskellige løsninger på favorable vilkår, om det er enkelte eller flere uger du ønsker at leje din båd ud.

Vi har hos Bådudlejning Danmark 14 års erfaring med alle former for bådleje, er dagligt helt tæt på havnen og saltvandet. Hvis du ønsker at høre mere om eventuel udleje af din båd, hører vi meget gerne fra dig.

For kunder søger vi blandt andet:

Klassisk sejlbåd med gode sejlegenskaber. Har du en sejlbåd på plus 30 fod, gerne dansk konstruktion, som kunne være en Luffe 37, en X-95, X-102, en Larsen båd. Det vores kunder gerne vil leje er typisk en sejlbåd som sejler godt, og lejerne er typisk tidligere rutinerede bådejer, som stadig ønsker at holde årets sommerferie til søs.

For kunder som gerne vil leje en sejlbåd i 2 eller 3 sammenhængende uger på mellem 32 og 36 fod, søger vi en sejlbåd som oplagt kunne være en Hanse, Beneteau, Jeanneau eller en Bavaria. Kunden ønsker en båd med god plads og comfort ombord. Om båden er nyere eller en konstruktion fra 1980’erne er ikke afgørende.

For kunder søger vi en mindre sejlbåde på mellem 23 og 27 fod. Om båden er med påhængsmotor eller indenbords motor er ikke afgørende. Kundernes ønsker er typisk en sejlerferie med naturoplevelser som det primære. Båden kunne være en Albin Express, en 806’er, en Granada 27, en Drabant eller lignende. Kunderne typisk rutineret sejlere.

Har du en motorbåd på mellem 23 og 30 fod så har Baadudlejningdanmark lejerene til dig. Vi modtager hvert år forespørgsler fra kunder som ønsker at leje en båd uden sejl, så har du båden som kan passe til dette hører vi gerne fra dig.